Prodat Dvoupokojový, LAGO DI COMO, Como, Itálie, via lario 5 san siro

Prodat - Cod. 29333

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 50 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

Nabízíme vám byt v malebné pobřeží jezera Como. Byt se nachází v San Siro je města, 30 metrů od pláže, dětské hřiště a park, s vybaveným míst pro pikniky. San Siro městečko je obklopeno na jedné straně s jedním z nejkrásnějších jezer v Evropě - jezera Como, na druhé straně s alpskými horami dobře známý pro lyžařských středisek. Strategické uspořádání bytu mluví samo za sebe - 20 km od Švýcarska, 15 km od města Komo, 30 km od lyžařských středisek, 50 km od města Milán, 80 km od mezinárodního letiště v Miláně (Malpensa).
Teď trochu o apartmánu: celkové ploše 40 metrů čtverečních se nachází ve 2. patře 4-podlažní budově nové výstavby a sestává z velké haly, malou halou a kuchyní, koupelnu a malou ložnici. Každý, kdo nežije v bytě dosud. Je částečně zařízen: kuchyňská linka s potřebným vybavením (lednice, myčky, etc), šatna a palandou. Všechny komunikace jsou připojeny.
Kromě vlastní potěšení nemovitosti získané v Itálii, byt je velmi příznivá jako způsob investice. Ceny u jezera Como, a to navzdory dokonce krizí, a to nejen neklesla, ale stabilně roste. Byt může přinést stabilní příjem, pokud po ruce nad ním pro turisty a to jak v létě, tak v zimě. V turistické sezóně náklady na pronájem bytu tohoto typu je asi 500 eur za týden.
Společnost Rusitaly Service vedle plné registraci transakce na prodej a koupi tohoto bytu, je připravena převzít péči o následnou registraci pobytu, registraci do místních samospráv, závěry smluv s energetickými společnostmi o připojení vody a elektřiny. Budeme organizovat svůj odpočinek a práci při příjezdu do Itálie. Pokud se rozhodnete pro pronájem bytu, jsme připraveni se postarat ještě o to! Byste neměli dělat nic jiného, ​​než jen vzít peníze z vaší nemovitosti v Itálii!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB