Prodat Domek, Menaggio, Como, Itálie, Per la grona 87

Prodat - Cod. 26355

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 250 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 3

Nový dům s krásným výhledem na jezero obklopené zahradou cca 400 m2, postavený v roce 1996 byl kompletně zrekonstruován v roce 2006.
Dům na třech úrovních se skládá z obývacího pokoje s okny s výhledem na jezero, kuchyň, tři ložnice, dvě koupelny, v horním patře byla postavena koupelnu s vanou, šatna a terasa s výhledem na jezero. Prádelna, vinný sklep, komora a dvojgaráž dokončit životní prostor.
Self-plynové topení a voda se ohřívá pomocí solárních panelů, izolací střechy a kapoty vnější zlepšit energetickou účinnost objektu.
Venku, velké a pohodlné terasy s výhledem na jezero a grilem dokončení domů. V zahradě si můžete vybudovat i malý bazén s výhledem na jezero. Dům je nádherně položená obec Loveno Menaggio.
Z majetku, Menaggio se dostanete pěšky po silnici velmi hladký, nebo autem za pouhých 5 minut. Menaggio je plná obchodů, barů, restaurací, hotelů a přístaviště, která nabízí po celý rok jezero přepravní služby do všech ostatních zemí na jezero. Como se nachází méně než hodinu jízdy autem 'a města Lugano v Švýcarsko pouze 30 minut. Z Menaggio tam je snadný přístup do lyžařských středisek v St Moritz a Bormio cca za 2 hodiny. Letišť Milan Malpensa a Linate letiště jsou asi hodinu a půl a Lugano je asi 45 minut od pravidelných letů raketoplánů do Curychu a Ženevě.
Asi 10 minut autem, můžete najít na Golf Club Menaggio Cadenabbia, postavený Angličana, to je nejstarší golfové hřiště a slavný Lombardie.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB