Prodat Domek, Codigoro, Ferrara, Itálie, Loc. Vittoria, 28

Prodat - Cod. 39427

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 140 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 2

Chalupa jen 20 minut od pláže v Lido di Volano / Comacchio, v klidné oblasti a v blízkosti všech služeb na 2 podlažích o celkové ploše 110 metrů čtverečních. net.

Přízemí, obývací část: vstupní hala, technická místnost, koupelna se sprchou, okno, velký obývací pokoj, kuchyňská linka s spotřebiči.

První patro, prostor na spaní: 2 zařízené dvoulůžkové pokoje, pracovna (velmi světlá do západu slunce), servisní místnost (uspořádaná pro druhou koupelnu, protože již má další nakládku a vykládku), která zahrnuje pračku a mrazák.

Všechny pokoje mají okno s moskytiérou a porcelánovou podlahu z kameniny, která trvá po celý život, prakticky nezničitelná, čistí se rychle a bez námahy. V kuchyni je francouzské okno, které se otevírá na nádvoří asi 1500 metrů čtverečních. kde je možné získat parkoviště, zeleninovou zahradu, malé plodiny také s ohledem na přítomnost zavlažovacího kanálu. Na nádvoří jsou stále 3 vodovodní kohoutky a nástrojárna. V současné době je přítomna pouze tomel rostlinka a jiné malé sazenice.

Na ulici se od něj odděluje silný živý plot, který zaručuje maximální soukromí. K dispozici je také sklad / garáž, přístupná z ulice, ale se samostatnou bránou.

Všechny jsou vybaveny nábytkem se 2 velkými skříňkami a postelemi s dřevěnými lamelami.

Zde si můžete užít absolutní klid, žádný provoz, žádné hlasité zvuky, žádné nepříjemné sousedy. Ráno až do konce října si můžete dát snídani v kuchyni s otevřeným francouzským oknem a koupat se v příjemném teplu slunce přímo ve vaší ložnici. soukromí a bez rušení.

Mírné klima po celý rok. Delta Po po pouhých 2 mslm.
Vily jsou kategorie A / 7, takže jsou vždy osvobozeny od imu a tasi.

V nedalekém městě se nachází: supermarket, kostel, lékárna, holičství, železářství, bar, pošta.

Energetická třída: G, Ace: 319 kwh / m2 rok.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB