Prodat Domek, Abetone, Prato, Itálie, Via del Tedesco, 6

Prodat - Cod. 38725

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 91 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: Terra

"Chalet Charlotte" je v dominantním postavení nad údolím Abetone, pár metrů od svahu "Selletta" (50 metrů) a co by kamenem dohodil od pohodlí města.
Typický tvar šikmé střechy v kanadském architektonickém stylu činí z chaty unikátní. Je vyroben z dřeva Douglas, externě i interně, má fasádu ve výborné expozici s nádherným venkovním relaxačním prostorem o rozloze asi 36 metrů čtverečních, který je po obvodu ohraničen ocelovou a dřevěnou konstrukcí, která může být přeměněna na volitelné parkoviště č. 1. 2 auta.
Úplně a přesně zařízený funkčním nábytkem na míru je uspořádán na dvou úrovních.
Od typického vchodu do horských chat, kde opouštíte lyže a boty, se podíváme do velkého a útulného obývacího pokoje s krbem na dřevo vybaveným veškerým komfortem.
Ve stejném patře se nachází barevná a světlá kuchyně, kde si můžete dát snídani a která vede přímo na velkou terasu s úchvatným výhledem na celou oblast "Ovovia" a dřevěný dům pro skladování zařízení.
Sousedí s kuchyní, nádherná koupelna v jemných povrchových úpravách, s pohodlnou sprchou a velkým oknem, které směřuje úplně na 3 stopy "Zeno".
Po schodech najdeme dvě ložnice, jednu dvojitou a jednu pro chlapce, s čalouněnými stropy s typickými tkaninami a prostornými obvodovými skříněmi vyrobenými výhradně ze dřeva.
Dále je po celém obvodu domu k dispozici půdní vestavba, která bude sloužit jako potenciální ateliér.
Vytápění objektu je metan s horkým vzduchem z minimální spotřeby.
Autentická chata Charlotte má výhled na soukromou silnici obklopenou okouzlujícím lesem, ideální procházka pro všechna roční období a také k dosažení nejkrásnějších chat v celé oblasti.
Velkolepá lokalita poskytuje skvělou možnost začít přímo z domova s lyžemi na, což činí z domu vynikající investici, perfektní kombinaci kvality a ceny.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB