Prodat Dům, Stintino, Sassari, Itálie, Via delle Mattanze

Prodat - Cod. 32817

  • Typologie: Dům
  • Oblast: 73 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: terra

Nemovitost se nachází v jedinečné pozici s výhledem na moře, ve městě Le Tonnare Stintino, známý pro své křišťálově čisté vody, v rezidenci s soukromých pláží a skal. Jedná se o samostatně stojící vila, zdarma na třech stranách, složený z: obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě koupelny, dvě ložnice v patře a podkroví s dvojlůžkem. Zvláště užitečný venkovní terasa s pergolou, kde můžete jíst ve společnosti, nebo si odpočinout ve stínu a zahrada pro výhradní použití, ideální pro opalování a obdivovat moře.
Nemovitost se prodává kompletně zařízený a vybavený spotřebiči. Nabídka dvě auta je dokončena.
Rezidence má také velké společné zahrady, je ideální pro všechny rodiny s dětmi, kteří mohou volně hrát venku bezpečně. Tyto dvě soukromé pláže (jedna z písku a jiných písku a skal) a soukromý dok je skvělá služba pro ty, kteří chtějí plně vychutnat moře. Vlastnictví tohoto zařízení garantuje bezplatné a trvalé volný přístup do vesnice Le Tonnare dovolená Marcegaglia a využívání všech zařízení (bazén, tenisové kurty, atd.) Pouhých 200 metrů od Saracen věž a slavné Saline pláž. Městečko Stintino, asi 2 km, nabízí bezplatnou kyvadlovou dopravu do všech koutů a pláží v zemi, včetně „Pelosa“, která se nachází naproti Národní Národní park Asinara, nyní snadno dostupné a přístupné, zvážil jeden z nejkrásnějších ostrovů ve Středozemním moři a zachovalých přírodních oáz.
Nedaleké letiště Alghero je asi 30 minut jízdy autem, a do přístavu Porto Torres je jen 20 minut.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB