Prodat Čtyřpokojový, Rapallo, Janov, Itálie, Via Passo dietro il Coro, 9 B, San Pietro di Novella, Rapallo GE

Prodat - Cod. 40260

  • Typologie: Čtyřpokojový
  • Oblast: 257 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: terra

LIGURIA - Byt na prodej, elegantní a rezidenční, s velkou zahradou a terasou, v Rapallu, San Pietro di Novella.

Nemovitost se nachází v nádherné oblasti Rapallo v oblasti San Pietro di Novella, odkud je velmi výhodné dosáhnout centra a moře Rapallo (2,4 km) a všech obchodů, které mají zastávku autobusu pod domem. Nemocnice, kostel, kondominium tenisový kurt a golf v těsné blízkosti.
Výjezd z dálnice je vzdálený 1,5 km a není slyšitelný ani viditelný, protože se nachází v jiném vzdáleném údolí.
Poloha je záviděníhodná, protože je obklopena zelení, v klidné oblasti a má nádherný výhled na měkké, zelené ligurské kopce vpředu.
Nabízíme prodej krásného nezávislého bytu, velkého jasu v celém domě a slunného na sever i na jih, takto:

- 116 m2 byt s prostorným vchodem, dvoulůžkovým obývacím pokojem, kuchyní s přímým vstupem do vstupní zahrady, dvěma dvoulůžkovými ložnicemi s parketami a dvojitou obvodovou výplní na stěnách pro zvukovou izolaci, dvěma koupelnami, šatnou. V bytě jsou pancéřové dveře, dřevěná okna a rámy, dvojité zasklení i železné uzávěry a brány se zámky proti vniknutí. Sítě proti komárům. Autonomní vytápění. Jeden kouřovod umístěný v salonku pro případnou instalaci krbu. Bezpečnostní systém.

- soukromá zahrada o celkové ploše 101 metrů čtverečních rozdělená na dvě části:
a) První se vstupem do bytu přes příjezdovou cestu;
b) druhý přístupný z obývacího pokoje přes velkou terasu, velmi slunečný a obývatelný po celý den, s terakotovou podlahou. Máme ovocné stromy (citrony, meruňky, čínské mandarinky a příchutě) a všude jasmín.

- Velká zděná krabice, 40 metrů čtverečních, umístěná uvnitř bytu včetně světelného a elektrického systému, vodního systému pro připojení pračky, dřezu, přípravy na sprchu, obvodových polic a tlumiče ve výborném stavu a nového zámku.

Poloha nemovitosti připomíná záviděníhodné ekologické hodnoty pro kvalitu života a pro čistý vzduch, které zeleň a květinové vůně kolem bytu zaručují, a také pocházející z celé kopcovité oblasti s výhledem na údolí San Pietro. Díky velkolepému panoramatu, které je z terasy velmi příjemné. Klid a relaxace jsou zajištěny a vhodné pro všechny typy potřeb a složení rodiny bez vyloučení věku.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB