Pronájem Venkovská usedlost, Ortonovo, La Spezia, Itálie, via figliola 27

Pronájem - Cod. 23547

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 110 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 1

V roce 1300 tam byl starý mlýn, kde jsou apartmány se nacházejí nyní. Zdroj čisté vody povolen pohyb těžkých mlýnských kamenů a zařízení sloužících k výrobě vynikající olivový olej získaný z oliv, které vyzrálých na slunci na kopci circostanti.Il Vážený Marquis, majitel mlýna a zemi, uvědomil si, že by bylo krásné místo k životu a začal transformaci bytových jednotek, až do ukončení jejich použití pro výrobu olivového oleje a kompletní transformace bytových jednotek ze strany dědiců restrukturalizace Marchese.La, vyrobené s láskou a respektovat styl a vlastnosti originálu, chtěl zachovat mnoho vlastností, aby se ve struktuře může ještě být viděn mnoho zvláštností starobylé a autentickou výzdobou ve 3 apartmánech s 6 lůžky, z nichž dvě jsou vybaveny portem komunikace, aby v případě potřeby ubytovat až exteriéru 12 persone.All ", 7000 metrů čtverečních pozemků v okolí statku, s plodinami s vinnou révou, ovocnými stromy, ořechy a jádra jsou schopna nabídnout klidnou důvěru a obnovit ducha v prostředí plné přírodních krás.
Každý apartmán má prostorný 110 m2, rozdělené do tří velkých dvoulůžkových pokojích ubytovat až šest osob, koupelna se sprchovým koutem, kuchyň s mramorovým krbem a velkou venkovní horkou soggiorno.Doccia, velmi komfortní se právě vrátil z pláže. Interiér je velmi pohodlné a starožitný nábytek spolu s moderností, satelitní TV, pračka a bezplatné Internet.Všechna "vnější, velké zelené plochy v přední části mlýna vybavené stoly a židlemi, které vám umožní vychutnat svůj oblíbený nápoj nebo jídlo obklopené přírodou a tranquillity.The docela akvária řeka dodává jedinečný nádech do exteriéru. Dvě parkovací místa k dispozici.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB