Pronájem Více než 5 pokojů, Porto Rotondo, Olbia Tempio, Itálie, VIA MARINELLA 33

Pronájem - Cod. 27680

  • Typologie: Více než 5 pokojů
  • Oblast: 900 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: TERRA

SUPAVONI VILLAS PARK
Ráj v Porto Rotondo
Náš krásný a jedinečný nemovitost nachází jen pár minut od centra města Porto Rotondo a jeho slavné pláže a jen pár minut od krásných pláží v zálivu Marinella. Ponořen do zeleně s typickými sardinských rostlin a žulových skal s bizarními formulářů najdete místo pro nezapomenutelnou dovolenou.
Na pozemek je kompletně oplocen a 10.000 přístup dvěma automatickými vraty, takže je zaručeno soukromí. Na pozemku je pět nezávislých domů od sebe navzájem a jsou různé velikosti a v jejich designu. Jádrem naší dobře upraveného parku je impozantní bazén s jeho likvidací tvarem zapadá do okolní krajiny. Každá vila má svůj vlastní přístup k bazénu. Zde si můžete odpočinout s hudbou na pozadí na pohodlných lehátkách a najít stín pod velkými slunečníky. Bazén má hydromasážní kout a plavat proti proudu a kámen, který slouží jako odrazový můstek. Pro ty, kteří chtějí jedinečný zážitek, který si můžete masáž náš vzácný voda vodopád. V noci, bazén je malován v sedmi barvách - ideální místo pro romantický aperitiv při západu slunce nebo get-společně pro různé akce a večírky.
Celková kapacita našich domů je 24 míst, kde skupina přátel nebo velká rodina může najít všechny prostor, který to potřebuje. Ideální pro děti je náš velký trávník, kde mohou přijít s řadou her a užít si flóru a faunu, s majestátní pávy a krásné želv.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB