Prodat Zemědělská půda, Forlì , Forlì-Cesena, Itálie, via ca strocchi 5

Prodat - Cod. 26963

  • Typologie: Zemědělská půda
  • Oblast: 50000 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Rozdat zemědělskou půdu o celkové rozloze 5 ha, rozdělených do šesti oblastí, v současnosti používají jako orná půda s přilehlými budovami pro obytné a zemědělské využití. Rovinatý pozemek se nachází v severním městě Forli, dobře sloužil. Budovy jsou umístěny centrálně na prodloužení zemi, existují dvě připojení tlačit na konsorcia reklamace pro zavlažování, pozemek je ohraničen zpevněné silnice.
Stavby obytné použití: 1) obydlí na dvou podlažích o celkové rozloze 150 metrů čtverečních + služby, zahrnující přízemí se nachází vstupní hala, jídelna, kuchyň a kotelnu. V prvním patře: 3 ložnice a koupelna. Energetická třída F-EP, stavební plocha nepotřebuje obnovení nebo neplánované údržbě, ihned obyvatelný.
2) apartmán ve dvou podlažích o celkové rozloze 116 metrů čtverečních + služby, složení v přízemí: velká kuchyň, obývací pokoj a koupelna, v patře dvě ložnice. Energetická třída G EP-space potřebuje rekonstrukci.

Kůlna a vklady Nástroj pro celkem 350 metrů čtverečních, rozdělených do 7 prostředí sjednocených v jednom těle, a stodoly. Stromy v zahradě dobrého vegetaci kolem domů, se prodává ve stavu skutečnosti. A 'možné sjednat schůzku pro prohlížení a jednání. Během jednání, můžete zachytit i cenu, která má být dohodnuto sada strojů / zařízení pro zemědělské půdy práci.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB