Prodat Vila, Tombolo, Padova, Itálie, via verdi, 5

Prodat - Cod. 23645

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 765 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: 3

V blízkosti nejkrásnějších měst v regionu Veneto, v regionu Veneto v krásném severu-centrální pláně, v provincii "high-Padově, v klidném městečku Standardní, které se nachází na 33 km. od provinčního hlavního města Padova (město Antonio a Giotto-Scrovegni kaple Sant '); 31 km od hotelu. Vicenza (město Andrea Palladio); 19km. Bassano del Grappa (město Jacopo Bassano); 10 km. od Castelfranco Veneto (město Giorgiona); 36 km od Treviso (města Tommaso da Modena); na 87 km od Verona (město Romea a Julie); do 58 km. o "Nejkrásnější" Benátky;
prodat vilu prestiže.
"Budova ve výše uvedených společných posílit v centrální oblasti se skládá z:
- Pozemek stavební ve vilové čtvrti cca rozšířené, 2490, bez silnici;
- Rodinný dům, postavený na dvou podlažích plus suterén, pro bydlení s přistavěnou garáží a jeho relevance venkovní použití zahradě o rozměrech: v přízemí metrů čtverečních. Přibližně 340 hrubého zdiva se skládá z: vstupní veranda předsíň / kuchyň / jídelna / veranda antické sloupy / obývací pokoj / společenská místnost s krbem / Vnitřní schodiště spojující / dvougaráž / koupelna / žehlicí / studie; první patro metrů čtverečních. Přibližně 280 hrubého zdiva se skládá z: vnitřní schodiště spojující / chodba / technická místnost / ložnice s koupelnou / ložnice a přilehlé studio pokoj a navíc koupelna / velké Společná koupelna / šatna / pokoj / velké ložnice; podkroví; suterén m². Přibližně 145 hrubého zdiva se skládá z: vnitřní schodiště spojující / hospody s přístupem krb / schodiště přímé / sklep / prádelna a zpracování / centrální tepla.
Podlaha v prvním patře má parketové "olivový" v optimálních podmínkách,
podlaha v přízemí používá na "francouzské pečené hand-made", také v dobré kondici. Všechny dveře jsou z masivního dřeva lakovaného dobře zachovalé. Krásné schodiště s madlem lakované. Všechny rohy místností jsou zaoblené.
Dům je obyvatelný!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB