Prodat Vila, Salgareda, Treviso, Itálie, Via Candolè 37

Prodat - Cod. 28502

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 183.02 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

Nádherný 2-příběh domů ve vinařské oblasti Veneto v Itálii, jen 28 mil od Benátek. Dům se nachází v malebné oblasti, dominují vinice, horské průhledy a malebných klikatých silnicích podél řeky Piave.

Dům byl semi-trvalé bydliště rakouského páru za posledních 20 let a je ve výborném stavu. V průběhu let se její majitelé mají podstatně zrekonstruován a zmodernizován ji, a přitom stále zajistit, že dům zachovává mnoho ze své původní severní italským šarmem. Dům je kompletně zařízen a nabízí četné občanské vybavenosti, díky kterým je ideální nejen jako spolubydlící a dovolenou doma.

Některé z vrcholů zahrnuje rozsáhlou terasu s výhledem na hory Dolomiti vlastní-postavený vinný sklep (které mohou být převedeny na hodnocení ložnice), mramorové interiérové ​​schodiště, satelitní parabolu, state-of-the art kuchyňské spotřebiče a high konec značky Bang & Olufsen audio systém připojený k několika částech domu. Krásná front a Backyards (vybavený hasicího zařízení) jsou plné rostlin a květin, které díky mírné středomořské klima, vytvářejí svěží, kvetoucí oázu téměř po celý rok. Dostatek parkovacích prostor je k dispozici na příjezdové cestě.

Dům leží v centrální a dobře dostupné oblasti, která nabízí snadný přístup ke všemu, co z historických měst na pláže do hor.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB