Prodat Vila, Morro d'Oro, Teramo, Itálie, Case di Pasquale

Prodat - Cod. 32337

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 267 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 0-1-2

Dům pohádek.

Dům je ve fantasy stylu, originální, krásné na pohled, moderní, pevný, který se nachází na krásném místě, cca 12 km od moře, Morro D'Oro, historické umístění, se v blízkosti všech hlavních služeb, školka, škola , pošta, kostel sv. Dál, Svatá Lucie, tam jsou nákupní centra, banky restaurací a něco jiného turista důležitá místa mohou nabídnout. Přirozeným místem má příznivé klima, mírné a suché, větrané, to vše ponořeno v klidné oáze, kde ztratíte pojem o čase a tam přechází do přírody někdy divoký, nedotčená, kde je život teče s předcích tempem minulosti. Ze vpustí malovat krajinu
zdobí zelená, která hraničí s tajemstvím. Starověký klášter komponuje historické prostředí, v němž se objeví jako v minulosti místo byl vybrán, ocenili i použité s vynalézavostí. Kompletní háj obrázek.
Tam je kolem pozemku se spoustou ovocných stromů a olivových hájů, které poskytují vynikající olej. Dobře dodává vodu pro pěstování zeleniny. Ideální místo k bydlení v kontaktu s přírodou, ale není izolován od zbytku světa.
V domě je k prodeji za přijatelnou cenu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB