Prodat Vila, Isca sullo Ionio, Catanzaro, Itálie, Via croci, isca sullo ionio cz

Prodat - Cod. 26537

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 240 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: terra- primo - secon

Nádherný, nově zrekonstruovaný dům v centru Středozemního moře. Tato krásná lokalita na kopcích Isca sullo Jonio je pouze 1,6 míle daleko od jedné z nejkrásnějších pláží v Kalábrii.
Tato unikátní vlastnost nabízí 240m2 (2584) SQF krytých, obývací prostor. Dům má tři podlaží s vlastním vchodem, což znamená, že může být rozdělena do tří samostatných apartmánech.
Přízemí: velká kuchyň, obývací pokoj, společenská místnost s krbem, vinný sklep a mezaninu používané jako ateliér. V přízemí také poskytuje přístup k prostornou terasu (80mq2) s úžasným výhledem na moře, a na staré Templar kostela ruiny.
První patro: ložnice, studio / pokoj pro hosty, velká koupelna a prádelna. Druhé patro: full-size ložnice, sekundární ložnice, koupelna a terasa. Hlavní ložnice také vede na terasu střechou. Každý pokoj má malý balkon, polovina Wich pohledu na moře, napůl při pohledu na hory. Tato nemovitost je sourrended přírodou, ovocnými stromy. Říčka běží.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB