Prodat Vila, Greve in Chianti, Florencie, Itálie, Via di mugnana

Prodat - Cod. 25801

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 490 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

Prodejte vila v Florencie, Itálie
Prodám luxusní vila se nachází v srdci Toskánska v centru Chianti Classico, jen pár minut od velkých uměleckých měst v regionu, jako je Florencie, Siena a Pisa. a ponoří do nedotčené krajině, kompletně obnovena a skončil s florentské terakotové podlahy a stropy tradiční dřevěné trámy.
 Pro zeměpisné polohy, a to zejména zajímavé z hlediska cestovního ruchu, nebo osobní
Komplex budov se skládá z "vila se rozšíří o dvou podlažích, nezávislý appar-určena pro stranu, plus přístavba (stodola) se samostatným vchodem, s velkým parkem-jako zahrada 3000mt s bazénem, ​​velkolepé terasa s vámi, jsou Přehled o dvě hradu a je obklopen čtyřmi akrů půdy osázené olivovníky.
Vila je rozdělena do dvou harmonických bytové jednotky, zcela nezávisle s Ingres-vědět a zahradu.
  Celý komplex budov a má vodu, elektřinu a topení rozšiřuje sklepy a kotel
 Hlavní vila: Skládá se ze zahrady s bazénem terasou, vila je rozdělen do dvou pater, kde v přízemí prostorný obývací pokoj s krbem, obrovské know-oběd, velký malý něco vaření, vstupní místnost, technická místnost a koupelna, První patro se skládá ze 4 ložnic 2 koupelny se sprchou a vířivkou.
  Wisteria domu: Skládá se ze zahradní terasy, případ a rozdělen do dvou pater, kde v přízemí prostorný obývací pokoj s krbem a rozšiřuje okno, jídelna, co-sina kuchyň, technická místnost a koupelna, v prvním patře a skládá se z 2 pokojový 1bagno sprchu.
 stodola: Skládá se z vlastní zahradou terasa, houpací, lehátka, pouzdro a rozdělen do dvou pater, kde přízemí se skládá z širokého pokoj, jídelna s kuchyní a koupelnou, první patro se skládá ze 2 ložnic, koupelna sprcha

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB