Prodat Vila, Firenze, Florencie, Itálie, via Rossellino 12/a

Prodat - Cod. 31472

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 350 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 2

Krásně zrekonstruovaný toskánský statek ze 17. století.
Vila se nachází na kopci s úchvatným výhledem na údolí Arno, obklopen typickou toskánskou krajinou, s olivovníky, vinicemi a cypřiši.
Je to pouhých 15 minut od centra Florencie a pár kroků od rušné vesnice Settignano, kde Michelangelo žil během svého dětství a mnoho dalších hlavních italských renesančních sochařů se narodilo (např. Ammannati, Desiderio, Rossellini).
Obec je dobře napojena na autobusovou linku do centra Florencie a má obchody, bary a restaurace pro všechny vaše místní potřeby.
Estate se skládá z hlavní budovy - vily - o rozloze 300 m2, rozlehlé ploše 50 m2, zahrady o rozloze 600 m2, garáži a pozemku o ploše 7000 m2 s olivovníky a ovocnými stromy.
Vila se nachází na 2 podlažích a skládá se z: Přízemí: velký obývací pokoj s přístupem na portikum umístěný před domem, jídelna s přístupem na menší portikum s dřevěnou troubou pro alfresco dining, menší obývací pokoj S krbem, vinný sklípek, kuchyň, prádelna, koupelna; První patro: přistání, 5 ložnic, každý s vlastní koupelnou, velká terasa. Vila má typický toskánský styl s koberec a stropy s dřevěnými trámy.
Dépendance je samostatný apartmán o 50 m² na jednom patře s velkým obývacím pokojem, ložnicí, kuchyní a koupelnou.
Umístění Google Earth: 43 ° 46'58''N, 11 ° 19'26''E.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB