Prodat Vila, Città della Pieve, Perugia, Itálie, citerna

Prodat - Cod. 31005

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 450 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: t - 1

Geografická poloha
Nachází se na hranici mezi Umbrie a Toskánska, v kopcovité oblasti, která odděluje měst Citerna Monterchi a ve vynikajícím panoramatickém místě vile s bazénem a jeden hektar parku.
Jen něco málo přes 1 km od charakteristických středověkých vesnic Monterchi (v němž je muzeum udržované Madonna del parto Piero della Francesca) a Citerna.
Vlastnost, která je přístupná zpevněné silnice, se nachází 28 km od Arezzo (30 ‚autem) a 66 km od Perugia (53‘).
POPIS BUDOV
Vila, která se rozprostírá na ploše 450 metrů čtverečních, je umístěna na dvou úrovních a v následujícím složení.
Velký přízemní otevřený plán lounge v současné době používá jako dílna. Krátké schodiště vede do ložnice se šatnou. Také z haly vedou do jiné místnosti. V přízemí se nachází také dvě koupelny, kuchyně a dva salonky.
První patro slouží jako hlavní bydliště majitele.
Tato část vily, elegantně hotové, ke kterému můžete přistupovat prostřednictvím vnitřního schodiště přes lodžii, se skládá ze vstupní chodby, velkého obývacího pokoje s výhledem do zahrady, ložnice, kuchyň s jídelnou a vstupem na výraznou terasa s panoramatickým výhledem , ložnice s koupelnou a zálivkou.
STAV A ÚPRAVY
Vila byla pečlivě zrekonstruována a je zařízen v klasickém stylu. Uvnitř stand-in kuchyní, dlážděné podlahy a dřevěné podlahy, starý kamenný krb, exponované dřevěné trámové stropy a elegantní lustry. Venku je však pěkná terasa s pergolou.
venkovní prostory
Vlastnost také dobře udržovanou park, který se rozprostírá přes hektar povrchu a charakterizované přítomností sto olivovníků, okrasných rostlin, ovocných stromů a kultivované jako zeleninové zahradě prostor.
V zahradě najdete fontány, dobře a plavecký bazén (10 m x 5 m) se nachází v mimořádně půvabné oblasti, kde můžete obdivovat krásnou okolní krajinu.
POUŽITÍ A potenciál "
Vila je v současné soukromá rezidence. Vzhledem k jeho velikosti a jeho charakteristiky by to mohlo být také použit jako malé, ale pohodlné ubytování.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB