Prodat Vila, Castro, Lecce, Itálie, via litoranea

Prodat - Cod. 28842

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 200 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: terra e primo

Castro Marina Grotta Zinzulusa, nabízení k prodeji krásný vile obklopené zelení, obklopený zahradou se vzrostlými stromy, s parkovištěm pro 2/3 automobily a plně oplocen. Dům je na dvou úrovních, a spodní patro, zcela charakterizován starověkými klenutými stropy, najdeme: terasa, veranda, kryté a stinnou, který má přístup ke třem ložnice, obsluhovaných dvě koupelny se sprchovým koutem.
V horním patře, která je spojena s nižší vnitřního schodiště a skládá se z: koupelna, ložnice, prostorný obývací pokoj a kuchyň s krbem, prádelna a technická místnost, velký obývací pokoj s výhledem na terasu vzadu (s grilem a venkovním teplá sprcha) a terasou nabízí úžasný výhled na Zinzulusa jeskyně a na pobřeží Salento. Vnější schodiště do kamene, který poskytuje přístup k různým úrovním domu a zahrady.
Vila je ve výborném stavu a je krásně dokončena; je vybaven nezávislým otopné soustavy s radiátory, pokoje jsou klimatizované, a to je napojení na veřejný vodovod a kanalizaci. Moře je jen asi 300 metrů, a můžete snadno projít dva běhy, což povede k praktickým skalnaté zátoky a plážový klub s bazénem mořské vody.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB