Prodat Venkovská usedlost, San Casciano in Val di Pesa, Florencie, Itálie, Via pineta 20

Prodat - Cod. 22954

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 150 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: piano terra-mansarda

Na prodej rustikální / venkovském domě, otevřená na 4 strany, není izolován, jen mimo obec (Mercatale Val di Pesa, Florencie), na venkově, 150 metrů čtverečních plochy s 850m2 zahradních stromů, které sousedí s 3 akrů vinice a olivové háje a borovic mých vlastností, z nichž přibližně 3000 m před domem střídají s řadami olivovníků a vinné révy a Pinewood. No fond musí být prodáván s venkovského domu. Ve vzdušném foto, contry dům je hned vedle domu s nejdelší vlevo v přední části
 řádky vinné révy a olivovníků do konce dlouhého domu. Moje země, 3 ha je na pravé straně vinice v pravé dolní části háje. Skládá se ze dvou velkých ložnic, pracovna ložnice, kuchyně 7 ft obytné plochy, dvojité obývacím pokoji s krbem, velká prádelna. K dispozici je také malý apartmán / studio s oddělenou kuchyní a koupelnou whicth je přístupná ze zahrady. Soukromé parkování pro dvě auta found.The podkroví sopraelevabile pokrývá celou certifikaci house.Energy perfomed G-třídy, 240,229 kWh/m3 year.The Dům je velmi čerstvý v létě kvůli přítomnosti artic a zahradní stromy, které ji surronund. V zimním období je vytápění pojištěna sérii litinových radiátorů. Nezávislé topení, svítiplyn. Conneted podle SITA autobus do / z vlakového nádraží ve Florencii v roce asi 40 minut. Dům je beatifully zařízený s některými starožitným nábytkem (některé z nábytku může být prodáván samostatně).
Bazén 3 km a golfové hřiště dell'Olgiata menší než 10.
Cena E 500.000 s 3000 m2 v terénu + 100.000 na Theree akrů půdy.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB