Prodat Venkovská usedlost, Perugia, Perugia, Itálie, Via Cristoforo Colombo

Prodat - Cod. 24699

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 150 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: PT P1°

Salcione Farmhouse
Vybrané italský styl dům v Umbrii země straně


Salcione dům je vynikající italský styl dům v Panicale, ve velmi atraktivním a klidném místě, vysoko na kopci s krásným panoramatickým výhledem. Dům je také ponoří do svěží zelené plochy 50.000 m2 s asi 200 olivovníky.

Nachází se asi 30 km od krásného historického města Perugia a jen 14 km od malebné a okouzlující vesnice Castiglione del Lago, podle Trasimeno Lake (domov pro Trasimeno Blues Music Festival). V blízkosti domu se nachází mnoho zajímavých a přitažlivý zajímavosti: můžete nyní přírodu dělat mnoho pěších a cyklistických stezek, péče o své osobní wellness v exkluzivní a prestižní vila krásu a lázních, nebo dokonce dostat speciální léčbu na vegetariánské zemi house restaurace, z místních vynikající produkty.

Tento krásný kamenný dům nabízí uspořádání dvou příběh s celkovou podlahovou plochou 150 m2. V poslední době obnoveny použití recyklovaných materiálů věnovat zvláštní péči a pozornost všem detailům, a přitom si zachovává svůj venkovský kouzlo. V přízemí je světlý a prostorný představovat hlavní ložnici, koupelnu, kuchyň a obývací pokoj s krbem. V letním období se můžete těšit také na letní relaxaci pod útulné a krásné sloupoví nebo pečení pizzy nebo pečeme v troubě na dřevo vystřelil.
Nahoře, v prvním patře je k dispozici prostor na spaní se třemi ložnicemi a koupelnou. Horní patro je spojen jednak s vnitřní schodiště a venkovní schodiště. Z tady si můžete vychutnat nádherný výhled jak na olivové háje a pole honit údolí až k jezeru Pietrafitta. Všechny pokoje jsou vybaveny malované dřevěné trámy a bíle natřené zdi, které dávají domu toho velkou světlé a čisté pocit.

Tato vlastnost je ideální pro ty, kteří mají rádi soukromí a přírodu. Intimní ráj, který může být váš příští domov.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB