Prodat Venkovská usedlost, Pennabilli, Pesaro e Urbino, Itálie, PENNABILLI

Prodat - Cod. 24087

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 5000 m²
  • Pocet pokoju: 5000
  • Podlazí: 500

Krásný penzion na prodej se nazývá Shalom. Nachází se ve městě Pennabilli, v regionu Emilia Romagna na krásném Valmarecchia. Je zde snadný přístup k Rimini, San Marino, Florencie a mnoho středověkých vesnic. Mezinárodní letiště v Boloni je jen 2 hodiny jízdy od tohoto Itálie nemovitostí v regionu Emilia Romagna. Valmarecchia je starobylé srdce cíle Montefeltro a pobyt, od dávných slavných mužů a slavný Dante, San Francesco, Cagliostro, Ezra Pound. Nabízí pestrou přírodní krajiny, vegetace, že může být hrubý a likvidace, hustými lesy, divoké zvěře pro bohaté a obohacena o náhlé panoramatickým balkonem poskytujícím výhled na horizont, až uvidíte na moře.

V hlavní budově je krásný příklad Emilia Romagna -Tuscany nemovitostí. To má 4 ložnice s vlastní koupelnou, kuchyň, obývací pokoj s krbem a velkou jídelnou. V těsné blízkosti hlavní konstrukce je další byt se 3 ložnicemi, 2 koupelnami, 1 obývací pokoj a kuchyň s jídelním koutem. Celková plocha Itálie nemovitostí, Shalom, je přibližně 450 m2.

Vila a realitní mají dobře zavedené krásné zahrady s krásným malým bazénem. Vila se nachází na velkém pozemku sestávajícího z 5,000 m2, která je snadno přístupná. Vila je v současné době provozován jako úspěšný bed and breakfast v Itálii a bude prodáván zařízený.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB