Prodat Venkovská usedlost, Montescudo, Rimini, Itálie, via Vallecchio 21 CORIANO

Prodat - Cod. 29086

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 320 m²
  • Pocet pokoju: 10 VANI
  • Podlazí: TERRA E PRIMO

Nově postavený dům ve třídě A (rok 2015 - 16) se skládá ze dvou budov:
• První MQ 220 na dvou podlažích, 6 pokojů, 3 koupelny, vinný sklep, obsluhovanou oblastí, prádelna, garáž, parkovací místa, krásné verand přední a zadní
• druhý MQ 100 v přízemí + mezipatro 4 pokoje, 2 koupelny, veranda,
Vyrobena z rostlinného starou zříceninu zemědělce, 15 minut od moře, který se nachází v zázemí Rimini Riccione a San Marino, v Marano parku, pro milovníky zemí a outdoorových sportů, pět jezdeckých center v rámci 2 km, cyklostezky, krásné prostory pro pěší turistiku, cyklistiku a jízdu na koni.
Při přípravě projektu je věnována zvláštní pozornost respektem k přírodě a dialogu mezi budovou a okolní přírody, ve skutečnosti je dům kompletně ze dřeva, poskytnout co největší důraz na vnitřní pohodlí a energetického managementu. A "hlavní závod zařízení s domácí automatizaci a zařízení Úspora energie (třída A): Solární panely, geotermální (2 sondy 100 metrů nastavení hloubka), Rehau čerpadlo horké studený teplo, odvlhčování a systém recirkulace vzduchu.
Tyto dvě jednotky jsou rozlišovány jako jediná budova sloučeny navzájem k vytvoření jakési malé obce spolu s třetím domě, který je místem setkání v centrálním dvorci, místo přístupu ke všem jednotkám.
To byl dán velký důraz na inženýrské části s domácí automatizaci a zařízení Úspora energie (třída A): solární panely, geotermální energie, Rehau studeném systému tepelného čerpadla, odvlhčovače a recirkulací vzduchu.
Okolní země asi 7000 metrů byla organizována a zasadil podle permaculture projektu. Dům má druhou soukromou přístupovou cestu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB