Prodat Venkovská usedlost, Montegiorgio, Fermo, Itálie, contrada di crocedivia

Prodat - Cod. 24479

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 435 m²
  • Pocet pokoju: 9
  • Podlazí: PT P1°

Contrada Cross Street Montegiorgio (FM) se nachází na malém kopci, v panoramatické a ne izolovaný, dům s výhledem na krajinu Marche, se těší nádherný výhled. My se nachází v krajině Montegiorgio, hezké středověké vesnice v provincii Fermo. Dům má vynikající polohu, zavěšený mezi mořem a horami, pouhých 25 km od moře, Porto San Giorgio a 30 km od nádherného národního parku Monti Sibillini; 55 km od Loreto, jedné z nejprestižnějších a starověkých poutních míst známých ve světě; a 100 km od Ancony. Lokalita je bezpochyby pohodlné a optimální, snadno dostupné a dobře dostupné.
Dům nové výstavby, která bude dokončena, je rozdělena do dvou pater o celkové prodejní ploše 435 m2. V přízemí je prostorný a světlý prostor: pokoj s vlastním sociálním zařízením, kuchyň, obývací pokoj, jídelna, snídaňová místnost a bar. Okouzlující sloupoví se skládá ze sloupů a trámů orámované klenutými vjezdy do místností, které při pohledu na východ, nyní uklidňující a obepíná světlo ráno. V prvním patře se nachází prostor na spaní, tři dvoulůžkové pokoje s vlastní koupelnou se sprchovým koutem, jedna ložnice, jedna koupelna, dva balkony, terasa a veranda. Je to také artefakt doplňkem přes 80 čtvereční upravitelný jak ve velikosti, která se v objemu a určení použití podle potřeby. Dům je obklopen 24.000 m2 pozemků, vyznačující se tím, olivového háje, 150 stromů 15 různých druhů, ovocné stromy a vinice ekologické produkce se skládá ze 4 řad 120m. (Cataratto, Trebbiano, Malvasia, Verdicchio). Nesmíme zapomenout na možnost vybudovat bazén, s projektem již připraveného a schváleného. Pozornost použitých materiálů a cíl jsou bezvadný. Dřevěné trámy z lodžie a sloupoví, aby teplo a šetrnosti k životnímu prostředí, dokonale se oženil s rustikální a rafinovaný statku. Příklad přesných architektonického návrhu svědomí politiky v oblasti životního prostředí: budova je ve skutečnosti v naprosté harmonii s přírodním prostředím. Elegance a jednoduchost je kombinace, která nejlépe popisuje velikost tohoto domu.
Dům je ideální pro domácí použití, je možné turistické využití. Struktura je vhodný pro pořádání krásný statek, nebo nocleh se snídaní.
Místo je ideální pro ty, kteří chtějí soukromé rezidence, ale stále ještě ne příliš izolované; ráj na lidském měřítku, je ideální pro ty, kteří milují klid a pohodu, ale zároveň nevzdává umění, kulturu a historii.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB