Prodat Venkovská usedlost, Monferrato, Asti, Itálie, PIEA (AT)

Prodat - Cod. 31678

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 300 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 2

Historické nedotčené hospodářství, které se datuje zhruba 200 let, leží na vrcholu klidného kopce v oblasti Monferrato - 40 km od Turína a 150 km od Milána. Je vystavěn na slunci ze všech stran, klidný a krásný výhled na okolní plochu o rozloze 16 000 čtverečních metrů (172 000 čtverečních metrů).
Dům se rozkládá na více než 300 m2 na dvou podlažích: v přízemí najdete prostornou jídelnu, obývací pokoj (s okenními dveřmi na verandu), přímý přístup do velkého sklepa (včetně vinného sklípku ) A samostatnou nepoužívanou stáj (nyní používanou jako úložiště), která potřebuje obnovu. V prvním patře jsou pět pokojů: hlavní ložnice (s výhledem na jihovýchod s krásným výhledem do zahrady a do údolí) a 3 další ložnice plus světlé a prostorné studio, koupelna a přímý přístup do podkroví, které Byla střecha nedávno zrekonstruována a velmi dobrý potenciál pro rozšíření obytného prostoru včetně velmi prostorné zvýšené plochy. Další provedené renovace zahrnovaly doplnění dvojitého zasklení na všechna okna a osvěžení na fasády, a to vše pro manta v jedinečnosti a charmě farmy.
Strategické umístění nemovitosti nabízí následující aktivity v okolí:
- Golfový klub Feudo d'Asti
- Jízda na koni klub a škola "Pian dij Babi"
- Létající pole pro ultralehké letadla v Castelnuovo Don Bosco

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB