Prodat Venkovská usedlost, Gaiole in chianti, Siena, Itálie, Barbischio

Prodat - Cod. 28947

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 14.12 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 3

Bývalý pozorování věž pochází z XIV století, rohová statku části na třech podlažích, který se nachází v klidné vesničce s 5 více vlastností, původně restrukturalizaci v roce 1853, bezvadně renovovaný v roce 2010, držet většinu ze svých původních a útulné funkcí (např výklenky ve zdi , cotto podlahy, dřevěné stropy).
Dva vchody. 145 čtverečních metres- bez zdí, malá otevřená terasa u vchodu, 50 m² podkroví se 4 malými okny, 0,6 hektarů půdy s 35 olivovníky (s vodou / electricity- je možné nastavit-up stodolu až 20 m²), 150 metrů od domova, 50 metrů čtverečních parkovací místo. Tři ložnice, kuchyně s velkým krbem a troubou, dvě koupelny (jedna s velkou jacuzzi), jídelna / prádelna, malé studio ve věži. Prodává se včetně zařízeným kuchyňským koutem, může být prodávána také se všemi svými nábytku (extra-cost, které budou dohodnuty).
Single vytápění s novým kotlem, nízká spotřeba energie, satelitní televizí, rychlé připojení k Internetu. Okolí je ideální pro dlouhé procházky v lese a na venkově. 33 km od Siena, 61 km od Florencie; 23 km od nejbližší železniční stanice, 26 km od nejbližší silnice, které vedou do Říma (2, 2 hodiny) a Miláně (3 hodiny).

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB