Prodat Venkovská usedlost, Cison di Valmarino, Treviso, Itálie, Mura

Prodat - Cod. 27355

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 250 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: su più livelli

Příjemný a teplý dům 1654 Cison di Valmarino v obci Mura, okouzlující části Vittorio Veneto a Valdobbiadene na úpatí Alp Treviso. Chata je po kompletní rekonstrukci s vysoce kvalitní úpravou, v souladu s Soprintidendenza vrchní dozor pro architektonické dědictví a krajiny, a dělal úplně zemětřesení-důkaz, obklopeném nádvoří, ve kterém výhledem na průčelí budovy. Na západě je velká zahrada 800 metrů čtverečních, které obsahují různé bylin, oba ozdobné plody.
Tato nemovitost je v prostorný obývací pokoj s jídelnou, s podlahovými deskami z bílého mramoru od Verony, dřevěný strop s původními trámy 1700 a vyznačuje typickým ohniště s dřevěným sedákem, převyšoval měď kapuce ručně malované.
V prvním patře je komfortní obývací pokoj, pokoj s vanou a krátkou chodba spojuje Druhá oblast se skládá ze dvou mistrovských ložnice s připojenou vanou; z pokojů máte přímý přístup k malebné dřevěné verandě.
Chystáte se do druhého patra použitý pro ložnici, to má velký loft s připojenou vanou. V suterénu je kotelna, expedici využít sklep a skladovací klenbu pro použití s ​​vybaveným interiérem pancéřovaný.
Dům je vybaven účinný kotel instalován v rekonstrukci a všech oblastech domu je vybaveno programovatelným termostatem. Nábytek v kuchyni je vyroben z divoká hruška, nábytek v prvním patře v bílé javor, třešeň americká a exotického dřeva, zatímco v podkroví jsou v ebenu a cypřiše.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB