Prodat Venkovská usedlost, Castiglione Messer Raimondo, Teramo, Itálie, Contrada Valletraglia

Prodat - Cod. 24286

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 100 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

Ve středu na venkově Abruzzo, ve stínu hory Gran Sasso v Itálii, tento dům je obklopen olivovými stromy háji a obdělávaná pole. Dům byl přestavěn v betonu a cihel v 60. letech, přes předchozí, se datuje do konce roku 1800, postavena z kamene, který je součástí Wich se dochovala a je velmi typické.
Statek je obklopen pozemků ve vlastnictví cca 21 akrů (8,5 ha), z nichž 16ac (6,5 ha) orné a 5AC (2 ha) pokryt lesem dubů. Pár akrů půdy se vztahuje sto světské olivovníku, z nichž každý rok se můžete dostat 700 liber (300 až 350 Kg) vysoce kvalitního extra panenského olivového oleje.
Kromě nového domu a staré, jsou haly 1.000 ft? (100m²) a malý sklad. Cena je velmi interestingThe dům se nachází v pěkném prostředí, 11 km od obce Castiglione Messer Raimondo, Abruzzo a 15 km od historického obce Penne.
V místě s panoramatickým výhledem, dům je v dobrém stavu a potřebují jen drobné úpravy. To je na dvou úrovních. V přízemí jsou dva velké sklepy / vklad a veranda, v prvním patře, který měří 100sqm, jsou zde 2 ložnice, velký obývací pokoj, jedna velká jídelna, kuchyň, koupelna a velká terasa (90 m²).
Síla tohoto místa je, že je krásné a velmi klidné. Existuje jen velmi málo vozů procházející na silnici. Během dne mohou být počítány na dosah ruky. Je to ideální místo pro ty, kteří si chtějí odpočinout a dostat pryč od shonu městského života.
U objektu obývá několik zemědělců v předdůchodovém věku. Lidé diskrétní, mohou být užitečné pro jakoukoli potřebu, a to zejména pokud jste daleko od domu na delší dobu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB