Prodat Venkovská usedlost, Casole d'Elsa, Siena, Itálie, STRADA COMUNALE DI FONTGAIA

Prodat - Cod. 31214

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 20000 m²
  • Pocet pokoju: 5 houses
  • Podlazí: 2

V srdci Toskánska, na úpatí středověké vesnice Casole d'Elsa, se nachází malebná vlastnost s názvem ‚La Collina.‘ Statek se nachází na malém kopci s nádherným výhledem. Vlastnost se skládá z 5 domů, všechno obnovil v typickém Toscan stylu.

region

Casole d'Elsa je malá obec v provincii Siena. Je to 60 km (37mi) od Florencie a 40 km (24mi) od Sieny. Můžete si vybrat mezi 2 letišti, jeden ve Florencii a jeden v Pise (90km, 56mi) Známá vesnic jako Volterra a San Gimignano jsou 30min jen pár. Jeden hodiny jízdy a jste ve středu regionu Chianti. Je to ideální místo k objevování Toskánska.
Casole d'Elsa najdete 2 velmi typické a chutné pekárny, 2 malé obchody s potravinami, jeden velký obchod s potravinami. Tři typické a útulné bary. Pizzerie a tři restaurace. Jedna z restaurací je jedním z nejlepších v regionu. Tam je banka, lékárna a lékař v obci. Colle di Val d'Elsa je pouze 15 km (9mi) pryč, tam najdete velké supermarkety.


Vlastnictví

Casa Privato
Tento dům se skládá z velkého otevřenou kuchyní, prostornou jídelnou a posezením, krbem, 2 ložnice a hlavní terasu s výhledem na celé kampaně.
Casa Belvedere (Main house)
Tato unikátní venkovský dům existovat ve 2 patrech (18 osob). Dobře zařízené a typický Toscan styl byl zachován. V přízemí se dal pěknou terasu s výjimečným výhledem, 4 ložnice a 4 koupelny, velký obývací pokoj a jídelna. V prvním patře Modern velká kuchyň s otevřeným ohněm, 4 lůžkových pokojích, 2x koupelna, velmi velká jídelna s otevřeným ohněm, čtecí koutek, ústřední topení, vařič s plynem, místnost s pračkou a suché stroji. A Výjimečný terasa. Na terase je také místnost s velkým jídelním místem a profesionální kuchyni.
Ložnice: 8 Koupelny: 6 obytných místností: 4 Typ nemovitosti: Rodinný dům / Vila
Casa Cavallo (dům pro hosty dům / Porter)
Tento dům existuje z prostorné kuchyně, odděleným obývacím pokojem a jídelním koutem, 2 lůžkových pokojích, koupelna pokoj (sprchový kout, WC, umyvadlo), ústřední topení, sporák s plyn. Samostatná terasa se zahradním nábytkem.
Ložnice: 2 Koupelny: 1 obývací pokoje: 1
Casa Cantina (penzion)
Malý obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatné lůžko pokoj (2 os), koupelna (sprchový kout, WC, umyvadlo), ústřední topení, sporák s elektřinou. Samostatná terasa se zahradním nábytkem a úžasným výhledem.
Ložnice: 1 Koupelny: 1 Obývací pokoje: 1
Casa Denis (penzion)
Malý obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatné lůžko, pokoj (2 os), Koupelna (sprchový kout, WC, umyvadlo), ústřední topení, sporák s plyn. Samostatná terasa se zahradním nábytkem.
Ložnice: 1 Koupelny: 1 Obývací pokoje: 1

Tato nemovitost je také k pronájmu v létě na pár let.
U dalších informací prosím vzít kontakt.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB