Prodat Venkovská usedlost, Caprino Bergamasco, Bergamo, Itálie, via Ombria 2a

Prodat - Cod. 29992

  • Typologie: Venkovská usedlost
  • Oblast: 200 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 2

Shrnutí:
Jsme prodávat naše více než 400 let starý dům, v blízkosti jezera Como, pouhých 20 km od mezinárodního letiště Orio al Serio (Bergamo, Ryan Air).
Pouze pět dalších rodiny žijící v malé vesnici ze sedmnáctého století, vztahy se sousedy jsou velmi přátelští a harmonické. V obci je zcela obklopen loukami a lesy.
Samotný dům má 200m² obytné plochy, 4 ložnice, 3 koupelny, 1 Office a leží na pozemku o 3400 m² plochy. Villa Serica je bývalý statek z 17. století. To bylo v souladu s pravidly bio-budově nově zrekonstruované. Na zahradě Děj 3400m² je kompletně oplocen, ovocné stromy, malé zeleninové zahrady a okrasné rostliny usnadňují čištění. K dispozici jsou dvě parkovací stání v domě a velké veřejné parkoviště v přední části pozemku. (Pro vlastnost je povolení pro výstavbu podzemních garáží a bazénem na přední straně). V horní části zahrady přístřešek s dvěma zařízeními 20² existují.
Aktuální domácí dělník (pokojská, zahradník, hospodyně) jsou ochotni pokračovat v práci s novým majitelem společně.
Na statku nabitou s jakoukoli hypotéku!
Místo Popis
Vila se nachází v údolí San Martino, v blízkosti obce Ombria, v provincii Lecco a Bergamo. Tady, příroda a životní prostředí je téměř nedotčené, krajina v každém ročním období nabízí obrovské podněty a je vrstevnatý. V prestižní lokalitě na velkých měst (20 km do Bergamo, 20 km od Lecco a 30 km od Milána), si můžete stále vychutnávat nedotčené místě!
Caprino Bergamasco (jen 3 km), je malé město 2500 obyvatel, bohaté na velkolepých renesančních paláců. Obec má všechny důležité obchodní činnost a školám střední škole. I nákupní pouliční trhy a stravování je k dispozici. Sportovní aktivity jsou k dispozici dostatečné. Autobusy jezdí pravidelně.
prostor
Vila má dvě podlaží: v přízemí se nachází centrální vchod, že vede do obývacího pokoje-kuchyně 30 metrů čtverečních. The Lounge (30 m²), ložnice s vlastní koupelnou (25m²) a prádelna (8m²) následovat. V prvním patře jsou tři ložnice, každá z 30 metrů čtverečních, dva pokoje mají také vlastní koupelnu. Dva z těchto pokojů mají velmi vysoké stropy s dřevěnými trámy. Mimo dále rozšířen po celé šířce domu, balkon s přístupem do pokojů. Každý pokoj ve vile, tam je přinejmenším jeden ohniště. Trámy a kameny jsou původní z počátku 1600s.
Moderní plynový / krbová kamna v kuchyni, instalovaný profesionálně velmi staré ohniště, atmosféra v domě je v teple a pohodlí. Pohled z oken na západ je San Martino údolí na jedné straně a na východě The Secret Garden a za plot lesa.
Kapotu sporáku / troubě byla postavena z hlavního stěžně lodi na Serenissima Benátské republiky.
Každý kus tohoto domu musí sdělit svůj historický příběh!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB