Prodat Třípokojový, Monteprandone, Ascoli Piceno, Itálie, Via 85° STRADA, n. 22

Prodat - Cod. 28210

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 60 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 4

I prodat jasné a široký plochý čtverec. 60 s expozicí jih / východ, jih, západ a na dvou úrovních, první je ve čtvrtém patře s výtahem poslední, zatímco páté patro je přítomen, na terasu, altán m² obytného prostoru. 40.
Byt se nachází v nádherné areálu s názvem "Condo Belvedere" (vyrobeno v poslední době v roce 2009) na panorama, které lze vidět jsou umístěny na začátku kopcovité svahu, v Centobuchi nad Salaria.
Kromě toho, připojený k bytu I prodávat ve velkém metrů čtverečních garáž. 26, který se nachází v 1. patře budovy (jiné exkluzivní architektonického řešení) a je prezentována, tedy bez jakékoliv vlhkosti (rys společný pro všechny garáže nebo na úrovni ulice nebo v podzemí). Zdůrazňuje snadnou obsluhu, příchozí i odchozí, přičemž první z řady obchodních garážích.
Byt se skládá takto:
Obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice, jeden dvoulůžkový a jeden jednolůžkový pokoj, předsíň, kde je šatní skříň se zrcadlovými posuvnými dveřmi, koupelna s vanou + sprcha a má okno s n. 2 balkóny: jedna South / East Side - Jižně od 28 metrů čtverečních, kde si můžete vychutnat, při pohledu na jih / východ, nádherný panoramatický výhled na moře z Porto d'Ascoli do Martinsicuro zvonek, při pohledu na jih vidíte celé údolí Tronto od a / 16 galeriích v Centobuchi, a také před námi jsou kopce Abruzzo ohraničení: Colonnella, Controguerra atd.
Dalším balkon cca. 18, číslo pokoje a koupelny se nachází na západní straně s výjimečným výhledem na Sibillini hor a Gran Sasso.
Budova, ve které je ve výborném stavu, téměř rovná nový, který byl obýván jednou osobou a na krátkou dobu, je zakončena porcelánové dlaždice podlahy v obývacím pokoji, parkety v ložnicích, interiérové ​​dveře bílá, plastová okna, dřevěná rolety pancéřové vstupní dveře a videotelefon, satelitní TV systém, opatření pro solární zařízení, topení topný systém, energetická třída D.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB