Prodat Třípokojový, Campagnatico, Grosseto, Itálie, Montorsaio

Prodat - Cod. 31454

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 40 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 1

V zázemí Grosseto, Montorsaio, je součástí obce Campagnatico, v provincii Grosseto
Nachází se na kopci, jedna z odnoží na jihovýchodě masivu Monte Leoni, asi 10 km od hlavního města, cca 60 km od Sieny, asi 44 km od Montalcino, 69 km od Saturnia a jeho slavných termálních lázní, cca 41 km od Scansano a asi 58 km od Monte Amiata.
Město bylo založeno ve středověku a byla sledována v průběhu času různými rodinami, včetně Ardengheschi, který zastával četné spory mezi současným obcích Civitella Paganico a Roccastrada.
V polovině třináctého století se město dostalo pod kontrolu Siena, stává majetkem rodiny Salimbeni až do konce čtrnáctého století.
Siena panství, dokonce vykonávají šlechtických rodů, pokračovala až do roku 1555, rok, která označila konečný pád republiky Siena a průchod ve velkovévodství Toskánska ve všech oblastech a lokalitách, včetně Montorsaio.
Vícegenerační velmi charakteristické s nezávislým přístupem je zahrnut vstup s vanou, koutku COTTUTA, obývací pokoj a double. ‚Restrukturalizace, MA VOLENDO, CAN‘ V bytě potřebuje být i nyní žije. S krásným výhledem a VELKÉ EXPOZICE. REAL DEAL
Velikost: 40 metrů čtverečních, Patro: 1 Dostupnost: zdarma, Služby: 1, pokojů: 3, topení: nezávislá Energetická třída: G, EPgl (zdroje nejsou ren.): 150 kWh / m² ročně
Památky a zajímavá místa:
sakrální architektura
Ø kostel Santi Cerbone a Michael, farní kostel v obci, byl dokumentován od roku 1188. Titul pochází z Saint Michael poustevna svatého archanděla Michaela, který se nachází vně hradeb, chátral v osmnáctém století. Farnost Santi Cerbone a Michele má asi 300 obyvatel. [3]
Ø kostel svatého Kříže, postavená ve středověku, to bylo přestavěno po válce. Domy uvnitř dřevěného kříže sedmnáctého století.
Ø Klášter svatého Benedikta na loď, která se nachází v blízkosti obce na svazích Monte Leoni, byl starověký benediktinský klášter, který sídlí v čtrnáctého století mezi ‚Dolcino. Opuštěný v roce 1751, to bylo později přeměněna na venkovském statku.

civilní architektury
Ø Montorsaio Cisterna, monumentální cisterny pro zásobování vodou se nachází ve stejnojmenném náměstí.

vojenská architektura
Ø Montorsaio Mura up obranný systém v samém srdci historického centra osady. Vytvořen jako dvojité stěny ve středověku, stále zůstávají některé části.
Ø Senese hrad, impozantní komplex středověkých počátků uzavřených v rámci vnitřní stěně Montorsaio z nichž se dochovaly některé původní části na straně, která je obrácena Piazza della Cisterna

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB