Prodat Podnikání, Torino, Turín, Itálie, corso stati unit 8

Prodat - Cod. 23651

  • Typologie: Podnikání
  • Oblast: 380 m²
  • Pocet pokoju: 3 locali
  • Podlazí: su tre livelli

komerční obchod pro prodej prestiže. Restaurace se nachází ve strategické poloze v blízkosti 4 velkých hotelů, včetně jednoho v přední části nového kongresového centra, v blízkosti hlavního vlakového nádraží a stanice metra a poblíž hlavního autobusového nádraží, tak velmi strategické pro Expo 2015. Obchod je v současné době používán jako kadeřnictví, kosmetické slunce již vybavena stroji a nábytkem a 380 m2 obchodních a rozdělena na tři poschodí komunikují spolu navzájem přes vnitřní schodiště.

Místní se skládá z:

Přízemí 140 m² s 2 okny do ulice, nádvoří ven vzadu, 1 šatna 1 koupelna + 1 uspořádání se zdravotním postižením.

první patro 110 m2 s dvěma okny do ulice a přední nádvoří s balkonem.

110 m² komerční suterén s nouzového východu z nádvoří s šatnou a koupelna + sprcha + 70 metrů čtverečních skladových suterénu. vysoké návštěvnosti oblasti v blízkosti centra. dobrý stav, kompletně zrekonstruovaný a klimatizovaný, je v souladu s bezpečnostními předpisy, elektrického systému práva se speciálním systémem, který poskytuje až 100 kW, topení, dva vchody do dvorku pro nakládku a vykládku zboží.

Součástí restaurace je také komíny.

vhodné pro více místní attivita'oltre do wellness centra (pizza kvalitní restaurace ", umělecké galerie, showroomy, prodejen, pastifico, atd.) Ve skutečnosti, to bylo předtím pekárna s řemeslníkem pekárny a zobrazit velké pohodlí a jedinečnosti, kde se nachází na místní, kteří měli nápady imprenditorilali je příležitost si nemůžeme nechat ujít, to sopprattutto tenemdo nízké provozní náklady na prostor a náklady zanedbatelné měsíční. Cena je k jednání a s možností převzetí hypotéky.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB