Prodat Panský velkostatek, Martano, Lecce, Itálie, sp

Prodat - Cod. 29475

  • Typologie: Panský velkostatek
  • Oblast: 100 m²
  • Pocet pokoju: 5
  • Podlazí: terra
  • Majetkové poměry: Ruin

Pár kroků od Martano a Calimera, který je obklopen asi 7000 metrů čtverečních zemědělské půdy, je dominantou středu pozemku (rozšíření cca 100 m² interiéru) Tato charakteristika struktury spotřebního zboží.

S přímým přístupem z provinčního Martano - Calimera i přes vnitřní avenue dorazí v budově v pochybnost. To může na první pohled, že budova byla postavena v různých historických obdobích, ze dvou sousedních trulli, které jsou bezesporu první vyrobené vlastnictví orgánů jasně vidět. Připojený ke dvěma Trulli se nachází prostorná prostředí, které z velké vstupní dveře, dělá myslím, že pravděpodobně byl místní nebo použity jako stáje nebo jako kůlna na nářadí (tažení, atd ..). Druhý, typ konstrukce (suchý kámen) a podlahou nahrazen v 60 nebo tak, vyvodit, že měl pokrytí all'incannucciata a byla provedena v nepříliš vzdálené od toho Trulli. V místní přilehlost zjišťujeme, co byl pravděpodobně dům, který se skládá ze dvou pokojů najednou, jeden s krbem a zpevněné s místními kamennými deskami. V návaznosti na zadní straně, s přístupem z místní i od domu, najdeme vnitřní zahradu, která vede zase k druhému Trullo. Na zahradě je také charakteristické sběrné vodní nádrže a vysokou kamennou zdí suchou, který funguje jako plot. Další dvě místnosti vyrobené suchým kamene a krytem (nejisté) all'incannucciata, tvoří kulisu této nádherné místo. Také v docházkové vzdálenosti od domu (asi deset metrů), můžete obdivovat bývalou Haag stále v dobrém stavu z hlediska ochrany.

Na pozemku se nachází téměř výhradně na orné půdě a obsahuje v blízkosti domu několik ovocných stromů.

Struktura hodí k realizaci osobního bydliště šarmu a starožitný chuť zcela autentický.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Heaven's Room Real Estate
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB