Prodat Open space, Numana, Ancona, Itálie, Via Sorrento, 64

Prodat - Cod. 29900

  • Typologie: Open space
  • Oblast: 110 m²
  • Pocet pokoju: 2 + bathroom
  • Podlazí: 2

Krásná 2011 zbrusu nový Loft / Otevřený prostor se nachází ve městě Numana, jeden z hlavních měst riviéře Conero; Jedná se o zcela nedotčené mořské prostředí oblázkových pláží a skrytých zátok, kde zelené útesy ponořit do dramaticky hluboké modré moře.
To je v tomto bodě na pobřeží že Monte Conero (572 m) se rychle svažuje do moře vytváří jeden z nejvíce robustních a dech beroucími krajinami na Jadranu. Tento přírodní oáza klidu se stal Regionální park v roce 1987. Je to chráněná oblast, obydlený vzácných druhů ptáků a krajiny cest, které vinou středomořských borovic, jahod stromů a modřínu.

V podkroví se nachází 5 minut chůze od pláže, v klidném a tichém prostředí, ale vedle centra města. Bylo recentley vybavena (prosinec 2015) s novou centrální vytápění a klimatizace.

Vysoce kvalitní povrchové úpravy a kování s americkou průmyslovou stylu forniture, vnitřní stěna s původními terakotovými cihel získaných ze starých usedlostí, unikátní dřevěné a detailů železnými a dřevěnými trámovými stropy.

Zcela nová kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, široký ložnice v mezipatře s výhledem na obývací pokoj, toalety s dvojitým umyvadlem a velký sprchový kout s základnovou 160x90 cm.

New window rámy s nerozbitné bezpečnostního skla, poplašný systém, účinného tepelného čerpadla otopné soustavy s vystaveny ocelovými průmyslovými trubkami.
Soukromá zahrada a parkoviště.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB