Prodat Kancelář, Rende, Cosenza, Itálie, VIA BARTOLOMEO DIAZ,13

Prodat - Cod. 26564

  • Typologie: Kancelář
  • Oblast: 4553 m²
  • Pocet pokoju: 70
  • Podlazí: TERRA

K prodeji průmyslové budovy nacházející se v průmyslové zóně Rende (Cs), snadno dostupný z okolních městských oblastí a výjezd z Salerno-Reggio Calabria blízké dálnici, s ploše metrů čtverečních. 4553 již rozdělen do tří těl, přilehlé budovy a komunikace mezi ně vyvíjen na dvou úrovních s kancelářských a skladových prostředí takto:
BODY FACTORY PART. 347, SUB3 (kat. A / 10):
- Kanceláře a služby takto:
Přízemí: pro kanceláře s toaletou, archivy a technické místnosti (CED, atd.);
První patro: pro kanceláře s toaletou, archivy a technické místnosti;
Celková hrubá plocha: 1884 metrů čtverečních, cena: € 2,220,000.00;
BODY FACTORY PART. 346 (kat. D / 7): Warehouse, celková hrubá plocha: 1435 metrů čtverečních, cena: € 800,000.00;
BODY FACTORY PART. 348, Sub.2 (kat. A / 10): Úřady a služby takto:
Přízemí: pro kanceláře s toaletou;
První patro: pro kanceláře s toaletou;
Celková hrubá plocha: 1234 metrů čtverečních, cena: € 1,460,000.00;
SOUD Relevance a technické místnosti:
ČÁST. 349 plně dlážděný s venkovním osvětlovacího systému a systému nádrží (40.000 litrů) služby protipožární systém, dvě ledničky thermo skupiny, generátor a dva elektrické rozvodny.
PART.498 (Cat.D / 1) - PART.499 (Cat.D / 1): elektrické rozvodny v celém komplexu budov s dopravním zařízením ve výborném stavu.
ČÁST. 363 (Cat.C / 2): Lokální autoklávu se celá budova komplexní servis čerpadel a nádrží.
Celková hrubá plocha (včetně výše zmíněných budov, vybavení pokojů a relevance soudu): 7200 metrů čtverečních, cena: € 4,480,000.00.
krytá plocha postavený: 3050 m² s možností vytvořit dalších 1200 metrů čtverečních.
Bouda se nachází v průmyslové zóně o to dělá to se může pochlubit vysokou úroveň silniční spojení je snadno dostupný z okolních městských oblastí od stejného provinčního hlavního města a blízkého výjezdu z dálnice Salerno-Reggio Calabria, které výrazně zvyšuje již záviděníhodná obchodní ubytování v této oblasti. Asi 5 km jsou také hlavními služby a primární a sekundární infrastruktury, které přispívají
Aby se dosáhlo stupně urbanizace považováno za úplné. Vlastnost, která je na dvou úrovních spolu komunikují přes vnitřní schodiště 4 je vybavena nejmodernějším zařízení a bezpečnostních systémů požadovaných předpisy o požární ochrany, únikových východů, nouzového osvětlení, rostlinné
Oheň se zásobníků vody, čerpací stanice apod systému detekce kouře. Kromě toho je Budova je vybavena rostlin léto / zima klimatizaci s energeticky úsporné stroje s integrovaným zpětným získáváním tepla, s optickými vlákny kabeláže a elektrického systému regolarmene nastal jednou za dva roky mladší než prezidentského dekretu 462/2001 kromě toho, že i v řezu v oblasti rámců, pro které je také poměrně jednoduchá separace prostředí. Je to také poplašný systém a kamerový z celé oblasti. Z tohoto důvodu vlastnost je přímo použitelný jak vlastnit všechna správní povolení požadované zákonem a je také vybaven posuvnými stěnami, které dělají to velmi adaptabilní a univerzální a vhodný stropu pro adaptaci rostlin na jakýchkoliv nových požadavků

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB