Prodat Jiné (Obyvání), Porto Rotondo, Olbia Tempio, Itálie, VIA MARINELLA 33

Prodat - Cod. 27666

  • Typologie: Jiné (Obyvání)
  • Oblast: 1000 m²
  • Pocet pokoju: 12
  • Podlazí: TERRA

SUPAVONI VILLAS PARK
Kout ráje v Porto Rotondo
Náš krásný a jedinečný nemovitost se nachází jen pár minut od centra města Porto Rotondo, jeho slavné pláže a jen pár minut od krásné pláže v zálivu Marinella. Ponořené do bujné zeleně s typickými sardinských rostlin a žulových skal s bizarními formulářů najdete místo pro nezapomenutelnou dovolenou.
Děj 18.000 je plně oplocený a je přístupný dvěma automatickými vraty, takže je zaručeno soukromí. Na pozemku je pět nezávislých domů od sebe a každý jiný v jejich velikosti, a v jejich designu. Ve středu naší udržovaného parku je nádherný bazén s jeho klikatý tvar zapadá do okolní krajiny. Každá vila má svůj vlastní vstup do bazénu. Zde si můžete odpočinout s hudbou na pozadí na pohodlných lehátkách a najít stín pod velkými slunečníky. Bazén má hydromasážní kout a plavat proti proudu a skálu, která slouží jako odrazový můstek. Pro ty, kteří chtějí víc jedinečný zážitek, který vzácný můžete masírovat u vody naší vodopádu. V noci bazénu je podbarvena sedmi barev - skvělé místo pro romantické aperitiv při západu slunce, nebo get-společně a pro různé akce a večírky.
Celková kapacita našich domovů je 24 lůžek, kde skupina přátel nebo velká rodina může najít veškerý prostor, které potřebuje. Ideální pro děti je náš velký trávník, kde mohou vymyslet mnoho her a užít si flóru a faunu, s majestátními pávy a pěkné želv.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Ad Přidal Soukromé
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB