Prodat Jednopokojový, Porlezza, Como, Itálie, Via Prati 50

Prodat - Cod. 30879

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 45 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 3

"Residence Porto Letizia" se nachází v malebném městečku Porlezza s malý, útulný boulevard kaváren a obchodů. Existuje několik velkých supermarkety a centrem v sezóně hudební a trhů.
Lugano, Como a Milan jsou od Porlezzy snadno dosažitelné.

Porto Letizia je krásný resort se nachází přímo na západním břehu části jezera Lugano, která nabízí nádherný výhled na jezero a hory ve Švýcarsku.
Byt se nachází v nejvyšším patře (3. patro) bytového domu a má plochu 45m2 s velkým balkonem a nachází se přímo u jezera Lugano.

Moderní zařízený byt zahrnuje obývací pokoj / ložnice s jídelním koutem, vytáhněte 2 sedačková rozkládací pohovkou a malou ložnici s palandou. V koupelně je luxusně zařízený s WC. umyvadlo a sprchový kout. Kromě toho je studio vybavené rádiem, TV, topení, kuchyň se dvěma hořáky indukční deskou, lednicí a mikrovlnnou troubou. Z velkého balkonu nabízí úchvatný výhled na jezero Lugano, na hory a krásně upravené zahrady.

Na resortu je recepce, bar s terasou, restaurace, různé obchody a internetový obchod. K dispozici je bazén, velká zahrada a několik hřišť. U jezera se nachází plážový klub a plážová lehátka a přístaviště pro lodě.
Porto Letizia je rájem pro děti a ideální místo pro odpočinek a výlety do mnoha krásných obrázků na jezero Lugano a o něco dál Como.

K dispozici je nizozemská asociace vlastníků a budete moci odeslat do bytu v nájemních a řízení organizace.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB