Prodat Jednopokojový, Cosenza, Cosenza, Itálie, Via Pantano

Prodat - Cod. 27743

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 65 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

Známý jako perla v Kalábrii, Praia a Mare je jedním z nejznámějších turistických středisku v Kalábrii, s velkými a plně vybavených pláží, jeho křišťálově čisté moře, impozantní ostrov Dino, boulevard lemované stromy, jeho dlouhá promenáda , ohromující jeskyně s svatyně uvnitř něj, a Aquanfans, jeden z největších aquaparků v jižní Itálii. V této nádherné město sedí jeden z nejexkluzivnějších sídel západním pobřeží severní Kalábrii. Nachází se v blízkosti centra města, 800 m od pláže a 600 m od Viale della Libert, tento exkluzivní vývoj je jen několik minut chůze od města občanské vybavenosti, přesto vzdálené od letního provozu, takže turisté spojit relaxační pobyt s možností nyní velké množství denní a noční zábavu, které jim poskytují blízkého města. Město se může pochlubit mnoho sportů, rekreační, koupání a turistických zařízení, včetně tenisových kurtů, bary, piano bary, diskotéky, hospody, herny, restaurace, pizzerie, kolo a koloběžek, dětských hřišť, bankomaty, lékárny, supermarkety a jakoukoliv obchody. Navrhl světoznámý architekt a postaven v roce 2010, vývoj představuje vysoce kvalitní povrchovou úpravu. Dostupné řešení patří dvoupokojové apartmány (obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna a balkon), třípokojové apartmány (obývací pokoj s kuchyňským koutem, 2 ložnice, koupelna a balkon) a dvoupodlažní apartmány (obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna a balkon v prvním patře, 2 ložnice, koupelna a balkon v prvním patře). Všechny apartmány jsou vybaveny vzduch-con, zbrusu nová vybavení, trezor a parkoviště, které mají být registrovány spolu s majetkem ve jménu majitele. Služby k pobytu zahrnuje: privátní transfer do az pláže, plně vybavená bazén s lehátky a odstínů, Wi-Fi zóna s volným přístupem na internet, zábavu a dětský klub (pro 3 až 12 let), oplocené parkoviště, dětské hřiště s skluzavky a houpačky, soukromá pláž s slunečníky, lehátka, sprchy, bar, WC, šlapadel, hrací prostor pro děti, stolní fotbal a stolní tenis, plážový fotbal a plážový volejbal.
Využijte našich last minute nabídce: koupit nemovitost S akontací A převzetí stávajícího hypotečního; Condo POPLATKY, pláž a transfer servis zdarma po dobu dvou let

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB