Prodat Jednopokojový, Corniglia, La Spezia, Itálie, Via Alla Stazione, 15

Prodat - Cod. 24288

  • Typologie: Jednopokojový
  • Oblast: 70 m²
  • Pocet pokoju: 2,5
  • Podlazí: 4

Cinque Terre, uznaný v roce 1997 UNESCO lidstva světového dědictví UNESCO, jsou dnes národní park a chráněná mořská oblast, s cílem chránit tuto velkou kulturní dědictví a přírodní prostředí.
Corniglia (5 pozemků) Je to perfektní investice a koutek ráje, jen 2 minuty od centra, v klidné zóně obce. Pro koho miluje spectaculaires místa a nádherný výhled na moře z okna. Ammazing luxusní byt ve 4. patře (poslední) v historickém domě v Coniglia zcela obnovena (8 apartmánů) s jemnými povrchových úprav a použití moderních stavebních technologií. A nejlepší, konečně vybavena custum vyrobeným nábytkem bytu obsahuje: kuchyňský kout (výhled na moře), ložnice (hora viem), koupelna, intermediat podlahy (může být použit jako druhá ložnice o obývací pokoj), prádelna, garáž , zahrada (kultivovaný s typickou Ligurského koření, květiny a olivovníky), sklep, výtah (z garáží do podlahy). Jedinečná příležitost v pěti zemích.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB