Prodat Hotel, Spezzano Albanese, Cosenza, Itálie, VIALE DELLE FONTI

Prodat - Cod. 25973

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 12500 m²
  • Pocet pokoju: 50
  • Podlazí: 4

Obklopen přírodou, San Francesco Terme Hotel je ideálním místem pro strávení svátky. Na svazích kopce Mataruffo, v blízkosti řeky Esaro a před Národním parku Pollino oplývala zdroj léčivých vod, "Terme di Spezzano". Spezzano Albanese je město 8000 obyvatel, která byla založena v 16. století
skupina albánských uprchlíků kvůli turecké invazi v balcanis. Dnes se mluví albánský starověký jazyk menšinových etnických-lingvistické s názvem "Arbëreshë". Spezzano je velmi starožitné původu, jak je patrné časného Iron věku pohřebiště "Mordillo věž", která byla objevena v blízkosti města. Město Spezzano také byl kolonie Sybaris (Sibari), který byl nejbohatší starověké řecké kolonie v Itálii, byla založena v roce 730 př.nl, podle Strabone, mezi řekami Crathis (Crati) a Sybaris (Coscile), který kdysi tekla samostatně do Jónské moře; název Sybaris bylo to hlavního města Colchide. Vykopávky přinesly na světlo římského období, které je v bohatství památek a blíže k povrchu. Dnes nálezy jsou střeženy a příkazy v Mezinárodní muzeum Sibaritide. Sibari má hlavní mořský přístav a známé turistické místo moře a vzdálenosti od hotelu je 10 km. San Francesco Terme Hotel má otevřený bazén, slavné restaurace a 50 pokojů s: klimatizací, telefonem, lednicí bar, TV, Wi-Fi, vlastní sprchový kout; Pokoje s balkonem vyklánět do národního parku Pollino, který je definován jako hora boha Apollóna, je skupina hor, která sahá od Basilicata do Kalábrie. Je to území bohaté na historii a přírodě. Pollino, se svými loricated borovicemi a řeka Raganello je okouzlen metafora objevit "ty intimní krajiny", které stimulují mysl a prodlužuje ducha.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB