Prodat Hotel, Orvieto, Terni, Itálie, Allerona

Prodat - Cod. 25033

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 3500 m²
  • Pocet pokoju: 65
  • Podlazí: three floors

Středověká vesnice (krásně zrenovované), obec v samém srdci Umbrie nedaleko Orvieto v Umbrii 3500 sq.mt. budov 30 rodinných domů 3 Farmy, kostel (nyní konferenční místnost), náměstí, na 8 hektarů lesů a olivových hájů blízko Orvieto. K dispozici je 30 budov v obci (ubytování pro více než 100 osob), které byly krásně obnoveny v souladu s předpisy zachování původní architektury s damaškové dub a kaštan trámy a ručně vyrobené terakotové podlahy. K dispozici je 400 čtverečních, mt restaurace, 100 sq.mt vinárna 1 venkovní bazén, 1 vnitřní bazén (plněný pramenitou vodou), udržovaná zahrada. Jeho použití je pro cestovní ruch nebo vysoké škole nebo kulturní centre.The Celá konstrukce je odolný proti zemětřesení. Existují také různé místa pro komunální použití, jako jsou:
400 m². Mt. restaurace,
100 čtverečních. Mt. vinárna,
Konferenční místnost,
Sauna, turecké lázně a krytý bazén
Všechny vnější plochy jsou schodiště, stěny a zavlažovací systémy. Zahrada byla navržena známým zahradní architekt. K dispozici je 600 sq.mt. nádvoří a různé oblasti kolem venkovního bazénu asi 1000 čtverečních mt. Bazén má 9 malých vodopádů (rozměry 21x7) .v hotelu je přírodní pramen s pitnou vodou, která má léčebné vlastnosti. V zařízení a systémy pracují s GPL plynu, solární panely a aklimatizace.
Nedávno byla snížena v ceně od 7.900.000 Kč, GBP £ 7.00.000 GBP ono- skutečný obchod.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB