Prodat Dvoupokojový, Mascali, Catania, Itálie, VIA UGO LA MALFA 10A

Prodat - Cod. 29763

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 70 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 1

popis
Byt se nachází v prvním patře ascensorato, v kouzelné bydliště. Skládá se z velkého balkon + parkovací stání + 2 míst, z nichž: kuchyň, ložnice a koupelna + proti krádeži a bezpečnostní dveře. Energetická třída G. se nachází v centru obce Mascali v odkazované oblasti, vážit mezi Catania a Taormina a jen 400 metrů od oblázkové pláže, která se táhne neúnavně do 5 km do Taorminy. Nachází se na úpatí blíže k vrcholu Etny. Byt se nachází v elegantní a zelené Residence.La prostoru je zajištěno podniky, zařízení pro koupání, volné pláže. Několik kilometrů od Taormina, Catania a sopku Etna. A "možnost zapůjčení auta, lodě, trampovat. Existují veřejné dopravy se dostat kolem této oblasti: autobus, taxi, vlak.
A 'možné strávit den v největším aquaparku na Sicílii, "Etnaland" se spoustou zábavy pro celou rodinu. V areálu jsou muzea, středověké hrady, mnoho míst historického významu a mnoho restaurací, kde si můžete vychutnat dobré jídlo a různé commerciali.Catania center je největší město, známé po celém světě pro svou barokní architektury a povrchové úpravy, a dlažby lávový kámen.
Možnost nákupu přes vzorce pronájmu s vykoupení, 20.000 euro ke kompromisu a schopnost nakupovat do tří let, jak to vyžaduje zákon.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB