Prodat Domek, Pontelandolfo, Benevento, Itálie, C.da Grotte

Prodat - Cod. 30665

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 102 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: terra e primo piano

HOUSE 2 patra s připojenou GARDEN
Sita v Pontelandolfo, provincie Benevento prodat zařízený 2-podlažní dům a přilehlé zahrady, v klidné oblasti v blízkosti centra. Je ideální pro ty, kteří chtějí uniknout od stresu a užít si relaxaci v horách. Pontelandolfo, místo velké historie a kultury je oblíbenou turistickou destinací z Říma obzvláště dobré v létě, která hostí různé akce. Událost velké výtečnosti je slavný "sýr Ruzzola". Pontelandolfo je jen pár minut od jezera Spino, který má rozlohu 1 kilometrů čtverečních a nachází se v oblasti velmi malebné. Mezi nejvýznamnější památky patří Věž středověkého hradu s výhledem na hlavní náměstí se svými více než dvacet metrů vysoko.
Dům se nachází v Contrada Grotte a kromě toho, že již zařízený s následujícími funkcemi:
102 metrů čtverečních, vrstvení, topení, kuchyně, krb, podkroví a je tvořena místnosti s přilehlým skladišti a úložného prostoru v přízemí a 2 pokoje a úložného výřezu v prvním patře, s přilehlou zemědělskou půdu a patřící rozšířené jsou 11 a centiare šedesát.
Uvedený pozemek se používá jako zahrada, která vypadá opravdu velký, s grilem a nabízí relaxaci ve stínu majestátní dub. Prostor umožňuje snadnou instalaci bazénu. € 120,000.00 neléčitelné. Zdržet wasters.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB