Prodat Domek, Acqui Terme, Alessandria, Itálie, via alessandria

Prodat - Cod. 25791

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 220 m²
  • Pocet pokoju: 7
  • Podlazí: 4

Skvělá příležitost aukce ceny: prodej
V kopcích Acqui Terme (AL), jen 6 km od centra města a vlakového nádraží, v typické svahu vesnice, obklopené slavné vinice Bracchetto a Moscato, prodej část dvojdomu (pozemní-střechy), na 4 podlaží s vlastní zahradou ~ 300 mq² s ovocnými stromy a květinami, altán, fontány, malá přístavba (s kotelnou v příloze) - Cosi takto:
Přízemí: Hala d 'vstup, obývací pokoj s stropními trámy a krbem, crotin- sklep, kuchyně obývací pokoj s krbovými kamny, obývací pokoj, obývací pokoj s 2. vstupem na zahradu, koupelna s vanou, polovina-malého dvorku.
P. 1: Uvolnění šatna, velká koupelna se sprchovým koutem v kouřového skla a s vanou, ložnice s dřevěnou policí a dlouhé terasu z 11 metrů. panoramatický.
P. 2.: 1 ložnice s oknem s výhledem na kopce, 2. ložnice se dvěma okny a panoramatickým výhledem, studio-knihovna, koupelna s extra velké sprchou
P. 3.: podkroví: Studio ~ 50 mq² (nedokončený)
Metan plynové ústřední topení + kamna na dřevo + krb
Střešní přepracován všechno nové, včetně centrálního nosníku a proužky a zastaví vnější obklady
4 patra, 3 koupelny, ložnic: 7, více než 200 300 mq² mq² + zahrada s depandance. Oblast bezprostředně s nábytkem v DÁREK, pokud se vám líbí.
Schopnost dělat činnost "Family Home", na starších osob s ohledem na "velké velikosti a počtu místností, protože již navázal kontakt s místními zdravotnickými orgány a City (nebo činnost Bed & Breakfast)
Poptávka: pouze 79,000 € obchodovatelné.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB